Epoc Entertainment

Amusement en entertainment voor feesten en events

Een photobooth huren, leuk of niet?

Posted by on mei 31, 2019

Een photobooth huren is iets waar mensen steeds vaker voor kiezen. Toch is het niet iets waar je extreem veel over hoort. is het huren van een photobooth aan te raden of niet? Iedereen die dit ooit eens heeft gedaan, zal bevestigen dat het ontzettend leuk is. Een photobooth is een apparaat waarmee foto’s gemaakt kunnen worden. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar het mooie aan dit apparaat is dat de foto’s ook direct geprint kunnen worden. Hierdoor krijg je direct een mooie foto die je in een fotoalbum kunt stoppen. Misschien ken je de photobooths wel waar je voor een paar euro een foto kunt laten maken. Zo’n photobooth huren is dus ook een optie. Het verschil met een photobooth die je huurt, is dat je geen bedrag per foto betaalt. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven waarbij je een photobooth kunt huren, waarmee je onbeperkt mag printen.

Is een photobooth huren duur?

Een photobooth huren is niet zo duur als je misschien zou denken. Bij het bedrijf Propfun kan je voor €275 al een dag lang onbeperkt foto’s printen. Als je gaat kijken naar hoeveel foto’s je wel niet kunt maken binnen een dag, dan zal je al snel beseffen hoe goedkoop dit wel niet is! Nu is Propfun ook wel een van de goedkopere bedrijven, maar duur zal het huren van een photobooth in ieder geval niet snel zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed nadenkt over bij welk bedrijf je het apparaat huurt. Het is niet verstandig om het apparaat voor €380 te huren, terwijl het ook voor zo’n €300 kan. Let er ook op dat je een apparaat huurt waarmee je echt onbeperkt kunt printen! Het zou natuurlijk zonde zijn als er plotseling geen foto’s meer geprint kunnen worden.

Wanneer is een photobooth huren leuk?

Een photobooth huren is altijd wel leuk! Dit kan je bijvoorbeeld spontaan een keertje doen, maar het is al helemaal leuk voor een groot feest. Zo kan je bijvoorbeeld een photobooth plaatsen op een verjaardag of op een bruiloft. Heb je een borrel met vrienden gepland? Ook dan kan het leuk zijn om een photobooth te huren. De foto’s die geprint worden zijn leuk om te bewaren. Later zullen deze foto’s waarschijnlijk weer een hoop goede herinneringen oproepen. Het is vooral leuk om te zien hoe er na een mooie avond soms honderden foto’s gemaakt kunnen zijn. De foto’s die gemaakt worden met een photobooth zijn vaak erg spontaan.

Wat doe jij met de foto’s?

Het is verstandig om vooraf al te bedenken wat je met de foto’s doet. Verdeel je deze onder je vrienden of kies je ervoor om de foto’s te bewaren in een album? De mogelijkheden zijn enorm. Er is altijd wel iets leuks te bedenken waarvoor je de foto’s kunt gaan gebruiken. In een photobooth ontstaan er vaak te gekke foto’s. De foto’s zijn vaak heel anders dan de foto’s waarvoor voorzichtig geposeerd wordt. De spontane foto’s die in de photobooth ontstaan zijn meestal toch een stuk leuker.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.